Centru Creștin de Evanghelie Deplină
Odorheiu Secuiesc


Vă salutăm cu drag pe site-ul Centrului Creștin de Evanghelie Deplină. Dorim ca timpul petrecut aici să fie spre binecuvântarea Ta. Te invităm să faci cunoștință cu comunitatea noastră și cu lucrarea care o facem in Țara Secuilor. Dacă ai întrebări sau sugestii, te rugăm să ne scrii în cartea de oaspeți, online. Dacă nu ai fost la întrunirile noastre, îți facem o invitație respectuoasă la adunările săptămânale, care sunt deschise pentru orice persoană, care Îl caută sincer pe Dumnezeu. Aici ai posibilitatea ca să iei legătura cu slujitorii adunării noastre.


Gál Tibor,

leader pastor


Full Gospel Christian Center

Obiectivul Centrului Creștin De Evanghelie Deplină este propăvăduirea evangheliei glorioase a lui Iisus Hristos, în Țara Secuilor, cu ajutorul căreia și națiunea secuilor să-L găseasca pe Dumnezeul dragostei, și să se reinstaleze adevărurile și valorile Bibliei în viața personală și socială.

În viziunea și experiența noastră nu practicarea tradițiilor aduce binecuvântarea lui Dumnezeu în viața noastră cotidiană, ci aplicarea sinceră a credinței bazată pe adevarurile biblice. [Mai departe]