Teljes Evangéliumi Keresztény Központ
Székelyudvarhely
KezdőlapEsemények ► Konferencia

Konferencia

Konferencia 2019 - Kézdivásárhely

Március 16 és 17.


Március 16, szombat:


 • 16:00 órától nyitott alkalom. Várunk mindenkit szeretettel!

 • Helyszín: ATRIUM HOTEL


  HARVESTNET INTERNATIONAL szolgálóival:  • Dr. Barry Wissler és Cheryl - a HNI elnöke, apostoli szolgálat
  • Wayne Kaufman prófétai szolgálat
  • Rachel Herber adminisztráció

  A HarvestNet International(HNI), több mint 300 gyülekezet, szolgálat és vállalkozás társulása, akik azt választották, hogy a "Nagy Küldetés" rájuk eső részét, együtt valósítsák meg.

  Úgy kezdődött, hogy a Pennsylvaniai (USA) Ephrata Közösségi Egyház elkezdett gyülekezeteket plántálni. A HNI 15 országban áll partneri viszonyban gyülekezetekkel, akik három kontinensről, évente egyszer közös alkalomra összegyűlnek. A HNI keretén belül működik a "Természetfelettiben való szolgálat" iskola, melynek igazgatója J.C.Alzamora, és egy karitatív szolgálat a szegények megsegítésére: The Gift International néven. A HNI az 5 szolgálati ajándékon alapuló egyre növekvő vándor-szolgáló csoportja ma már 40 nemzet felé missziózik.
  Konferencia Cindy Jacobs-al - Temesvár AGAPE Gyülekezet

  2018. Augusztus 11-12.


  TEKK részére:

  • Augusztus 11 - Szombat
  • Augusztus 12 - Vasárnap


  Cindy Jacobs próféta, előadó, tanító és szerző, akinek célja a hívők tanítása, a profétikus imádkozás és szolgálat területén.

  Konferencia - Temesvár AGAPE Gyülekezet

  2017. November 3-4. - Dr. Chuck D. Pierce-vel

  TÉMÁJA: A Győzelmes Gyülekezet, amin "....a pokol kapui sem vesznek diadalmat " (Máté 16,18)


  CÉLOK:

  • Országunkban is felemelkedjen egy ilyen Egyház.
  • Az Úr szolgáljon stratégiai kijelentéseket az utolsó időkről.
  • Az Úr kegyelméből szolgáljon felénk közbejárással és prófétikus kijelentésekkel az erőtlenség és gyümölcstelenség ellen.
  • Az Egyház megerősödjön és fel legyen hatalmazva!

  Chuck Pierce több könyv írója is, aki egy 7 tagú próféta-csoporttal fog jönni a Glory of Zion szervezettől. A Global Sphere Inc.(GSI) elnökeként szolgál Corinth, Texas-ban. Ez egy apostoli-prófétai szolgálat abból a célból, hogy összegyűjtse és mozgásba hozza a győzelmes imádás forrásait az egész világról. GSI megkönnyít más szolgálatokat is és részt vesz regionális és nemzeti összejöveteleken, hogy előrevigye a Királyság új irányváltásait. Chuck ugyanakkor a Glory of Zion International Ministries (Sion Dícsősége Nemzetközi Szolgálat) elnöke, szolgálat amelyik összehangolja a zsidókat a nemzetekkel. Chuck Pierce ismert pontos prófétai ajándékáról, aki irányítással segíti a nemzeteket, a városokat, a gyülekezeteket és a személyeket,hogy megértsék azokat az időket és évadokat (szezonokat ) amelyekben élünk. Chuck Pierce és felesége Pam Denton, Texas-ban laknak. Hat gyerekük és 9 unokájuk van.

  Több információt kaphatsz itt: gloryofzion.org

  Konferencia - Kézdivásárhely

  2017. Január 14-15


  Vendégszolgáló: J.C. Alzamora (USA)


  J.C. Alzamora misszionárius az Amerikai Egyesült Államokban, Latin Amerikában és Európában, ahol különböző szolgálatokban munkálkodik, már majdnem 29 éve. Szenvedélye:

  - betörni Isten Királyságába és bekerülni az Ő jelenlétébe, teljességébe

  - ima által előhozni a látható világba a szellemben már elkészített dolgokat

  - stratégiákat kapni Istentől a gyülekezeti közösségek erősítésére ahhoz hogy ezek sokasodjanak

  - új gyülekezetek plántálása által kiterjeszteni az aratást

  - az ifjúság begyűjtése Isten hambárjaiba

  JC hisz a gyülekezet ama küldetésében hogy az elfoglalja az örökségét a társadalom minden egyes területén, amig Jézus vissza nem jön. Víziója összehozni az apostoli és a prófétikus szolgálatot, hogy ezek együttműködjenek, szilárd alapot téve az Isten Templomának, az Egyháznak, hogy minden nemzetből tanítványok álljanak elő és átformálódjanak Isten dicsőségére. Az utóbbi időben a Szent Szellem Európa irányába vezeti, kívánja látni az európaiakat felállni és kapu lenni amin a Dícsőség Királya bevonul és ébredést, megelevenedést és átformálást hoz a kontinensre. Mária, aki 19 éve felesége együtt munkálkodik vele, úgyszintén 17 éves fiúk, Nicolas is.


  A Menny a Földön - Konferencia

  2015. Szeptember 27 - Székelyudvarhely


  Vendégszolgálók: Barry és Amy Tubbs (Texas)


  Barry és Amy Tubbs 2010-ben alapították a The Way (Az Út) Gyülekezetet a texasi Granbury-ben, és azóta is azon dolgoznak,hogy az egyre növekedő közösséget mind jobban belevezessék a Menny valóságának megtapasztalásába. Elhivatott szívvel segítik és vezetik az embereket, hogy érezzék és lássák az Úr jóságát, hiszen Ő a legjobbat tervezte számunkra. Emelett tanítanak arról is, hogyan hozhatjuk le a Mennyet a Földre. Abban a látásban élnek, hogy Isten életet adó jelenléte által az emberek meg fogják tapasztalni az igazi szeretetet. Örömmel kísérik figyelemmel, ahogyan az emberek az Úrhozhoz térnek,és felfedezik a saját értékeiket olyan hívő közösségekben, melyek az Atya szeretetében növekszenek. Szívük legnagyobb vágya, hogy a hivők betöltekezzenek Szent Szellemmel, és Isten ereje megnyilvánulhasson az életükön keresztül. Az ő imájuk, hogy olyan gyülekezetek épüljenek, ahol az legyen a fontos, ami Jézusnak is fontos volt, megértve, hogy egy Jézushoz hasonló életre vagyunk elhívva, hogy azt tegyük amit Ő is tett, letegyük az életünket, szolgáljunk más emberek felé és így Isten Királyságának élő bizonyítékai legyünk.


  Bővebb info: ilovetheway.tv

  Dr. Sharon Stone Konferencia - Kézdivásárhely

  2015. Június 13-14.

  Dr. Sharon Stone 17 éves volt, mikor Isten szólt hozzá és azt mondta: "Arra hívtalak el, hogy segíts átrendezni a nemzeteket az Utolsó Időkre, az én akaratom szerint." Az elmúlt 40 évben Dr. Sharon Stone az Urat szolgálta, mint úttörő és próféta több mint 50 nemzet felé. Prófétai prédikációk, tanítás sorozatok és különböző nemzetek számára koordináció és tanácsadás által segítette a Krisztus Testét megerősíteni. Sharon a pontos prófétai szavairól ismert, amelyek kiterjesztették Isten Királyságát az egyénekben, gyülekezetekben, vállalkozásokban és földterületeken.

  2005-ben Sharon és csapata meglátogatta az összes 39 történelmi megyét Angliában. Ez az irányelv, hogy összegyűjtik a vezetőket és közbenjárókat, a prófétai szolgálatban levőket, annak érdekében, hogy segítsék egyenesbe állítani a nemzetet. Dr.Sharon Stone a Nemzetközi Keresztény Európa (CIE – Christian International Europe) alapítója és elnöke. Ez a hálózat megkönnyíti képviselni több mint 250 Europa –i szellemi vezető látásait. Ez egy kapcsolati szövetség , amely segíti a vezetőket, hogy beteljesítsék az elhívásukat, miközben erőteljes hatással vannak nemzetükre. Sharon és férje Greg Black ,Windsor, Egyesült Királyságban laknak.


  [Kezdőlap]